Autentificare

 

SERVICII "LA CHEIE"

Solutii complexe pentru maximizarea eficientei unei afaceri, folosind tehnologia informatiei. Totul incepe cu gasirea solutiilor ideale pentru afacerea dumneavoastra, planificarea topologiei, construirea retelei, alegerea echipamentelor, configurarea acestora si a server-elor, implementarea solutiilor, training-ul angajatilor, totul pentru ca in final, solutiile alese sa ajute activ la cresterea productivitatii si profitului companiei dumneavoastra. Servicii la cheie pentru o afacere "ca pe roate".

 

MENTENANTA HARDWARE & SOFTWARE

Servicii de mentenanta hardware, software si mentenanta speciala pentru server-ele si/sau echipamentele complexe ale companiei tale. Daca aveti probleme cu programele instalate pe calculator, sistemul de operare genereaza erori, banuiti ca performatele calculatoarelor dumneavoastra sufera din motive de componente hardware sau aveti nevoie sa va updatati programele software la ultimele versiuni, puteti apela cu incredere la serviciile companiei noastre. Specialistii nostri vor gasi cauzele problemelor si va vor ajuta cu cele mai bune solutii pentru ca sistemele dumneavoastra sa functioneze fiabil si sa va ajute fara batai de cap in afacere.

 

SECURIZARE INFRASTRUCTURI SI RETELE

Orice afacere trebuie protejata. Din punct de vedere al Tehnologiei Informatiei, securitatea resurselor utilizate si a datelor confidentiale este cruciala pentru cursul afacerii dumneavoastra. Securitatea informatiilor inseamna alegerea corecta a echipamentelor in functie de necesitati, configurarea corespunzatoare a acestora, achizitia softurilor ( antivirus, antispyware etc. ) si configurarea acestora pentru a evita neplacerile cauzate de softuri daunatoare. De asemenea, securitate mai inseamna si o protectie activa a datelor, prin configurarea corespunzatoare a server-elor cu sisteme RAID si cu solutii profesionale de backup a informatiilor.

 

ADMINISTRARE SERVERE SI CONFIGURARE ECHIPAMENTE

Daca aveti nevoie de solutii premium pentru compania dumneavoastra, noi va putem recomanda, achizitiona si configura servere Microsoft, Linux pentru servicii server gen file server, VPN, proxy, web etc. De asemenea, pentru securitatea retelei dumeavoastra, va putem configura router-e avansate, routere CISCO, access-point-uri si routere wireless. Aceste servicii premium pot face diferenta pentru o companie care se respecta si care are nevoie de solutii inteligente pentru a-si gestiona informatiile, timpul si securitatea sistemului informatic.

 

RETELE STRUCTURATE

Standardizate in 1997, retelele structurate impun disciplina si usurinta in configurare retelelor de cablu folosite de companii in scopuri comerciale. Cele doua mari avantaje ale unei retele construita structurat sunt : centralizarea cablurilor intr-un cabinet rack aflat intr-un spatiu gen datacenter personalizat nevoilor clientului si usurinta configurarii individuale a prizelor de retea si telefonie etc. in functie de necesitati. Fenomenul retelelor structurate a devenit indispensabil in zilele noastre deoarece fiabilitatea sa si usurinta in configurare concureaza valoric cu pretul unei asemenea investitii.

Informatii suplimentare :

Despre noi

Compania noastra este specializata pe consultanta IT, securitate IT si proiectare retele. Echipa noastra ofera solutii complete pentru segmentul SMB, configurare si mentenanta servere ( Windows Server, Unix, Linux ), configurari si mentenanta hardware, solutii complete Microsoft, gazduire web pentru companiile mici si mijlocii, aplicatii profesionale web pentru uz intern si pagini web, design web si prezentari.

Suntem aici