Autentificare

V-ati intrebat vreodata daca echipamentele, programele software, politicile IT si serviciile prestate in domeniul tehnologiei informatiei din compania dumneavoastra reprezinta ceea ce aveti de fapt nevoie ?

Poate datele dumneavoastra nu se afla in siguranta ! Poate informatiile vitale companiei sunt expuse privirilor indiscrete si aveti brese in securitatea sistemului informatic.

Pentru a beneficia de consultanta necesara evitarii problemelor de acest gen, compania noastra va ofera si se bazeaza pe trei elemente de baza :

 • cunostinte tehnice dobandite in peste 12 ani de experienta in domeniu;
 • experienta in domeniul afacerilor ce necesita suport IT, foarte folositoare pentru a alege solutiile in functie de buget, necesitate si perioada de timp a investitiei;
 • gasirea solutiilor care va vor ajuta sa va maximizati profitul, sa va ajute sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra fara griji suplimentare pentru infrastructura IT a companiei.

 PLANIFICARE

 • Este foarte important ca orice proiect sa inceapa cu intelegerea perfecta a cerintelor clientului, cu scopul proiectului, cu modalitatea de integrare in infrastructura prezenta si modalitatile folosirii de catre utilizatori.
 • Noi folosim abordarea ideala pentru fiecare proiect, astfel incat clientul sa fie pe deplin multumit de rezultatul final.
 • Anticipand cerintele viitorului, va putem dezvolta arhitecturi hardware si software care sa le puteti folosi pe perioade medii si lungi de timp, fiind in acelasi timp in pas cu tehnologia in orice moment.
 • Analizand nevoile companiei dumneavoastra, specialistii nostri va pot oferi exact solutiile de care aveti nevoie raportate la bugetul alocat.

 INTEGRARE

 • O implementare eficace a unei solutii depinde de asigurarea unei bune scalabilitati, performanta si fesabilitate.
 • Este foarte usor sa integreze o solutie ignorand infrastructura actuala si luand-o de la zero, in conditiile in care arhitectura IT actuala a companiei permite imbunatatirea performatelor sau implementarea de idei noi pe platformele conceptuale actuale.
 • Specialistii nostri testeaza posibilitatile de integrare tinand seama de factori cum ar fi compatibilitate, fiabilitate in timp si dinamismul solutiilor actuale in combinatie cu cele viitoare.
 • In ultimii 15 ani, lucrand indeaproape cu clientii nostrii am reusit integrarea cu succes a peste 100 de proiecte.

 AUDIT IT

 • In cazul in care solutiile IT de care beneficiaza compania dumneavoastra au fost gandite si integrate de catre o alta companie IT, si aveti dubii in legatura cu fiabilitata acestor solutii, noi va stam la dispozitie cu servicii de auditare a infrastructurii IT a companiei dumneavoastra.
 • Astfel, va oferim o imagine completa asupra sigurantei datelor dumneavoastra, a securitatii accesului din interiorul si din exteriorul companiei la resursele acesteia, a performatelor sistemelor workstation si server, a echipamentelor de retea si telefonie folosite, a structurarii informatiilor si a legaturilor fizice, a folosirii infrastructurii la nivelul optim de fiabilitate si performata si a programelor software folosite incluzand licentierea acestora.

 

Informatii suplimentare :

Despre noi

Compania noastra este specializata pe consultanta IT, securitate IT si proiectare retele. Echipa noastra ofera solutii complete pentru segmentul SMB, configurare si mentenanta servere ( Windows Server, Unix, Linux ), configurari si mentenanta hardware, solutii complete Microsoft, gazduire web pentru companiile mici si mijlocii, aplicatii profesionale web pentru uz intern si pagini web, design web si prezentari.

Suntem aici